4U-Express

Werd opgericht door Patrick Dewandel, meer dan 25 jaar ervaring in de koerier wereld. Het bedrijf is gevestigd te 8650 Houthulst-Merkem, Boterbloemstraat 13. Wij beschikken over een team van een 10-tal chauffeurs en wij werken onder het nummer 24899 voor het internationale beroepsgoederenvervoer over de weg.

4U-Express

Is actief als koerierbedrijf in de regio Midden-West-Vlaanderen. Met deze krijgt u, ter informatie, onze diensten aangeboden als koeriers voor zowel regionaal, nationaal als internationaal. Internationaal betekent voor ons gans Europa, ja ook Polen, Hongarije,...

4U-Express

Heeft wagens van het type bestelwagen (berlingo, jumpy, jumper), waarin tevens één of meerdere palletten kunnen vervoerd worden. De wagens zijn allemaal uitgerust met een GPS-systeem, wat de vlotheid ten goede komt. Onze dienst bestaat eruit om zo vlug mogelijk uw leverings-en/of afhalingsopdracht uit te voeren.
Zoals onder andere:
    Machinestuk dringend brengen of afhalen ter bestelling. (indien nodig wordt er gewacht)
    Kleine dringende afhalingen of leveringen.
    Rondbrengen van allerhande goederen en producten.
    Leveren van vertrouwelijke documenten.
    Stalen, geneesmiddelen.
    ......

4U-Express

Is er voor u......7 dagen op 7 en 24 uur op 24 met diverse wagens.

4U-Express

Wij bieden ook privé-diensten aan, dat is distributie en/of dagtoer. U heeft de mogelijkheid om een ganse en/of halve dag over een chauffeur met wagen te beschikken.

4U-Express

Is dicht bij u gevestigd, zo kunnen wij ook in een heel korte tijd bij u paraat staan voor uw opdracht.

4U-Express

Is volledig in orde betreffende verzekeringen om de door u te vervoeren goederen in hun hoedanigheid te waarborgen.

4U-Express

Wij nemen het begrip "EXPRESS" zeer ernstig, net als uw opdrachten. Wij staan in voor STIPTHEID, BETROUWBAARHEID en FLEXIBILITEIT tegenover onze klanten alsook voor de grootste zorg voor uw goederen tijdens het vervoeren ervan.

Door ons te kiezen maakt u de juiste keuze!
Hopende u hiermee ingelicht te hebben staan wij steeds tot uw dienst om uw transport op de best mogelijke manier uit te voeren.

Met vriendelijke groeten,

Zaakvoerder
Patrick Dewandel

Galerij

Find us on facebook

fb